Važna bezbjednosna napomena

Vlasnici brusilica modela PSS 2 A, PSS 20 A, PSS 190 AC, PSS 200 A, PSS 200 AC, PSS 250 A, PSS 250 AE i PSS 2000 A iz perioda proizvodnje od juna do avgusta 2007. godine se mole da uvaže sljedeće: Ovi uređaji se od sada ne smiju više koristiti ili dalje prosljeđivati. Uređaji na koje se to odnosi biće besplatno zamijenjeni. Na sljedećem linku pronaći ćete Bezbjednosna napomena.

Tako ćete provjeriti da li se to odnosi na vaš uređaj:

1. Provjerite da li posjedujete neki od modela na koje se to odnosi:

To se odnosi na sljedeće modele: PSS 2 A, PSS 20 A, PSS 190 AC, PSS 200 A, PSS 200 AC, PSS 250 A, PSS 250 AE i PSS 2000 A. Oznaku modela koji posjedujete možete pročitati direktno na uređaju (gdje tačno, pogledajte sljedeću sliku).

Ako posjedujete neki od navedenih modela, vaš uređaj može biti jedan od onih na koje se to odnosi. Da biste ovo provjerili nastavite sa korakom 2. Ako vaš uređaj ne pripada nijednom od ovih modela, onda se to ne odnosi na vaš uređaj.

2. Provjerite da li se to odnosi na vaš uređaj:

Molimo vas da unesete broj uređaja i serijski broj vaše brusilice u sljedeći formular za provjeru. Na sljedećoj slici možete vidjeti gdje ih možete pronaći na uređaju. Molimo vas da imate na umu da oba polja moraju biti popunjena.

Za dodatne informacije obratite nam se preko obrasca za kontakt.

kontakt